Skip to content

Vi vill blir fler!

Vi är en familj, som växt till en släkt och skapar magi tillsammans.
Är du nyfiken på att bli en del av familjen? hör av dig!

På Fujitsu Digital Experience är vi

ett bra gäng som brinner för digital innovation och att utveckla verksamheter,
som vet hur viktigt det är att ha kul på jobbet och lyckas tillsammans.

Applikationsutvecklare

Vi skapar hållbara och värdefulla applikationer för ledande varumärken. Både lokalt och globalt. Att arbetet görs lokalt och gärna i multidisciplinära team är sen gammalt hos oss.

Förändringsledare

Att förändra en applikation innehåller oftast mer än bara själva mjukvaran. Här kommer våra agila coacher och projektledare in. De kan förändring och delar gärna med sig av sina erfarenheter för att göra resan till det nya enklare.

UX designers

Att sätta din kund, eller medarbetare, i blickfånget är en självklarhet för oss. Genom att förstå deras behov och viljor tar vi fram applikationer och tjänster som svarar på kundens behov och hjälper dig nå dina mål. Snabbare.

Data Scientist & Analysts

Du hjälper våra kunder att hitta guld i det digitala. Se mönster och möjligheter att agera på. Gillar filmen Back to the future och ge våra kunder bättre beslutsunderlag och kraftfullare AI och ML-tillämpningar.

Hur vi jobbar

01

Team

Kärnan i vårt arbete. Det här är hemvisten. Platsen vi får inspiration ifrån och där vi också skapar vår magi. Vi jobbar med varandra och stöttar varandra i vått och tort. Och har kul på jobbet. Chippar in när det behövs helt enkelt och firar alla segrar ihop.

02

Samarbeten

Ibland ser vi att det behövs fler kompetenser på ett projekt, ibland kanske skills som inte finns hos oss (hör och häpna). Då ser vi till att hitta, eller använda någon av de smarbetspartner vi har i vårt nätverk. Allt för att göra ett så vasst projekt som möjigt.

03

Resultat

Att få vara med och skapa leveranser som är värdefulla för en bra framtid, göra det på ett sätt som är utvecklande, och inte minst på ett sätt som gör att livet går ihop. Utopi? Inte för oss. Vi ser det som hela hemligheten på ett lyckat samarbete. Både mot kund, men inte minst med dig som medarbetare

Nyfiken på om vi är rätt familj för dig? Hör av dig så får du veta mer!